Mīlot lauksaimniecību, svarīgāko darbu uz Zemes

Lauksaimniecība ir pasaules labklājības pamats, un, lai gan mūsdienu tehnoloģijas un zinātnes inovācijas ir būtiski modernizējušas darbu lauksaimniecības nozarē, tomēr lauksaimnieka darbs ir izaicinājumu pilns, un šobrīd nozare visā pasaulē piedzīvo daudz grūtību. Izmaiņas likumdošanā, klimata pārmaiņas, izmaksu pieaugums, rūpes par vides aizsardzību, zemes resursu ierobežotība un vienlaikus pieaugošais pieprasījums pēc pārtikas – tas viss pieprasa no zemnieka vēl lielāku neatlaidību un atbildību, rūpējoties par ražu.

Tāpēc mēs uzskatām, ka lauksaimniecība ir svarīgākais darbs uz Zemes. Un, lai gan nozare saskaras ar šiem šķēršļiem, mēs zinām, ka ar izaicinājumiem nāk arī lielas iespējas.

Pievienojieties BASF misijai – Lauksaimniecība, svarīgākais darbs uz Zemes

No sirds uz sirdi, plecu pie pleca vairosim zemnieka aroda prestižu kopā!

Pievienojieties mūsu misijai, stāstot plašākai sabiedrībai kopā ar mums, kāpēc, Jūsuprāt, lauksaimniecība ir svarīgākais darbs uz Zemes.

Kā pateicību mēs nosūtīsim Jums īpašo lauksaimniecības fana T kreklu “Farming The Biggest Job On Earth”.

Kā piedalīties aktivitātē?

  • Tagad, ražas vākšanas laikā, nofotografējieties savā laukā.
  • Līdz 2024. gada 1. septembrim dalieties savā Facebook profilā, publicējot foto un pievienojot īsu komentāru: kāpēc Jūs mīlat darbu lauksaimniecībā un kāpēc, Jūsuprāt, lauksaimniecība ir svarīgākais darbs uz Zemes.
  • Pievienojiet tēmturus: #MīlotLauksaimniecību #FarmingTheBiggestJobOnEarth
  • Atzīmējiet BASF Facebook lapu, pievienojot @BASFAgriculturalSolutionsLV

Ja Jums nav sava Facebook profila, atsūtiet FOTO ar pievienoto komentāru un saimniecības nosaukumu uz mūsu e-pastu: agronoms@basf.com! Piedaloties aktivitātē, Jūs piekrītat atsūtītās informācijas publicēšanai BASF Facebook lapā un mājaslapā internetā.

Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums: 20019595

 Jums ir jautājums?

Jums ir jautājums?

Uz augšu